Categorieweergave

 

Het muziekleven van ....

Anna Khomichko's volmaakte kunstenaarschap berust op krachtige muzikale overtuiging, intelligentie en volwassenheid. Haar fascinerende persoonlijkheid en charisma betoveren het publiek direct. Naast haar carrière als concertpianiste, runt Anna een blog over klassieke muziek op haar YouTube-kanaal. Ze creëert een rolmodel van jonge vrouwelijke toonaangevende muzikant en inspireert vele mensen van elke leeftijd, achtergrond of beroep.

Hoogtepunten van het lopende seizoen zijn haar recitals met haar programma 'Wagner am Klavier' in Berlijn, München, Dresden, Bremen en Luzern, evenals lezingen in Bechstein Center Keulen en Kunsthaus Salzwedel.

Anna maakt dit seizoen ook haar debuut in het eerste pianoconcert van Tsjaikovski met het Sochi Symphonic Orchestra. In voorgaande seizoenen trad Anna op als soliste bij het Jena Philarmonic Orchestra, het Bryansk Philharmonic Orchestra, het Murmansk Philharmonic Orchestra, het Orchestra of the Lithuanian Academy of Music en het Symphonic Orchestra van de Russian Gnessins Academy of Music.

https://podia-klassiek.nl/2f8e99fa-cef8-45a4-a4e9-c77c470ebf05" alt="" width="194" height="240" />Anna Khomichko is winnaar van 15 internationale wedstrijden en heeft verschillende beurzen ontvangen. Momenteel studeert ze bij professor Claudio Martinez Mehner en professor Nina Tichman aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen.
Anna Khomichko - Sihoo Kim 2019

Geen evenementen voor Anna Khomichko, piano