Woensdag, 15 Februari 2023 aanvang 16:30 uur

  KASerne
Willemspoort 1
5223 WV  's-Hertogenbosch
Tel.: 073-8900273
 http://kaserne.nl 
Bij Jeroen Bosch Ziekenhuis op de parkeerplaats

5b7ff51c6c2665.56669620

 

  
KASerne is gevestigd tegenover het JBZ-ziekenhuis, naast het KW1-College, aan de Bossche Willemspoort. 
 

Parkeren bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de  parkeerplaats aan de voorzijde. 

Vanaf de parkeerplaats rechts via de voetgangerstunnel en dan nog 150 meter naar de entree van Kaserne.

Let op het bordje Looproute Willemspoort! 


KASerne

Willemspoort 1

5223 WV 's-Hertogenbosch 

http://kaserne.nl

   
                                KASerne Klassiek & jazz    iedere derde woensdag van de maand aanvang 16.30 uur


-------------------------------------------------------~-------------------------------------------------

Joost Willemze, harp

Het muziekleven van ....
Willemze Joost Joost Willemze (1996) speelt harp sinds zijn zevende. Hij begon zijn lessen bij Vera Kool, die hem enthousiast maakte voor het instrument.

In 2008 werd hij leerling van Erika Waardenburg aan de Academie Muzikaal Talent.

Ook studeerde hij enige maanden bij Edward Witsenburg in Den Haag en volgde masterclasses bij o.a. Elinor Bennett, Emmanuel Ceysson, Skaila Kanga, Sivan Magen en Isabelle Perrin.

Joost won prijzen op de concoursen van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en op het Internationaal Harpconcours in Wales.

In 2012 won hij een 1e prijs in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours in Den Haag.

In 2009 maakte Joost zijn televisiedebuut bij Ivo Niehe en in de zomer van 2010 was hij live op televisie te zien tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. Daar soleerde hij met het JeugdOrkest Nederland en voerde een werk uit met zangeres Laura Janssen. In 2013 was hij één van de vier finalisten in het NTR-programma De Avond van de Jonge Musicus; hier was hij te horen in het harpconcert van Ginastera met het Nederlands Kamerorkest. Als solist met orkest speelde Joost ook de Danses Sacrée et Profane van Debussy en de Irish Suite van Nico Brandon.

Joost geeft concerten in zowel binnen- als buitenland, zoals op het Dutch Harp Festival en het Grachtenfestival in Amsterdam. Ook was hij meerdere malen te horen op de radio, waaronder in het programma Spiegelzaal op radio 4 vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. In 2015 won Joost de tweede prijs tijdens de George Gershwin Competition in New York. Recentelijk trad hij op in de Italiaanse ministeries van Cultuur en van Onderwijs te Rome. In 2016 gaf hij enkele concerten op het Rio Harp Festival in Brazilië.

Na het behalen van zijn gymnasiumdiploma studeerde Joost een jaar aan de Accademia Vivarium Novum in Rome. Momenteel studeert hij Russisch en Klassieke Talen aan de Universiteit Leiden en zet hij zijn harpstudie voort bij Manja Smits.

Meer informatie vindt u ook op de website van Joost Willemze.