Zondag, 29. September 2019 aanvang 15:00 uur

 

Duo LLink 

Lieke op ’t Roodt
    accordeon
&
Lianne Eveleens fluit
 
 
Mylan Tran presentatie
 
Cerensa Morré prelude, harp

 

 Duo LLink1

 

 

    Muziekprogramma
    (wijzigingen voorbehouden)
         
 
Prelude
1 Alphonse Hasselmans Uit Feuilles d’automne:
- Sérénade mélancolique
2 John Thomas The minstrel's adieu to his native land
         
         
Hoofdprogramma
Duo LLink
1   
J.S. Bach   
Fluitsonate in Es BWV1031
Lianne Eveleens
2 Maria Grenfell Uit Four Pooh Stories (1992): nrs. 1 & 3
Lieke op ‘t Roodt
3 Vjatsjeslav Semenov Vier stukken uit de Renaissance
Duo LLink
4 Charles Gounod Méditation sur le 1er Prélude de Bach
Pauze
Lieke op ‘t Roodt
5 Yuki Takahashi Like a Water Buffalo
Lianne Eveleens
6 Jacques Ibert Pièce pour flute seule
Duo LLink
7 Astor Piazzolla Oblivión
8 Gorka Hermosa Anantango

 

 

 

 
Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261SG Vught

Tel.: t 073 658 0400

 http://www.huizebergen.nl 
Volop Parkeerruimte

5b7ff51c6c2665.56669620

  

Prijs: € 12,50, inclusief koffie/thee plus en programmablad. Kinderen: € 5,00.
Een passepartout voor hele seizoen kost € 112,50.

Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught

+31(0)73 658 04 00
Logo PKProgramma
14.15   Foyer open 
14.50   Zaal open
15.00   Voorprogramma Prelude
15.20   Eerste helft van het hoofdprogramma en interview
16.10   Pauze
16.25   Vervolg van het hoofdprogramma

Hierna is er in de villa een informeel samenzijn van de musici,
presentator en het publiek.
Daar wordt ook de voorlopige uitslag van de
publieksstemming bekend gemaakt.

 

Vught Klassiek, de populaire serie kamermuziekconcerten, kunt u bezoeken op iedere laatste zondag van de maand tot en met november, ook in de zomer.

 

Vught Klassiek met de topmusici van morgen

Vlak naast de A2 en toch heel centraal in Vught ligt Landgoed Huize Bergen. Het landgoed beschikt over een sfeervolle concertzaal. Daar wordt iedere laatste zondag van de maand een uniek concert gegeven, ook in de zomermaanden!

Het maandelijks ontmoetingspunt voor vele bezoekers is al jaren een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod. Voor Vught en wijde omgeving is dit een fantastisch initiatief en uitstekende invulling van de zondagmiddag!
Vught Klassiek 3De unieke sfeer in deze riante locatie komt tot uitdrukking in concerten door aanstormende, jonge topmusici uit heel Nederland en daar buiten. De musici treden op als solist of in een duo / trio met verschillende instrumenten.
Landgoed Huize Bergen helpt met Vught Klassiek aanstormende talenten aan een podium om concertervaring op te doen. En de bezoekers genieten van enthousiaste en veelbelovende toptalenten in een sfeervolle ambiance.
Voor Vught Klassiek zijn jonge musici geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Het zijn de topmusici van morgen!
En bij ieder concert zorgt een jonge presentator voor een interview met de musici, om ook kennis te maken met de mens achter de muziek.
De bezoeker ontvangt een luxe programmablad met nuttige informatie, zoals over de musici, de presentator, het programma, terugblik op voorafgaande optreden in de serie, de agenda van de serie, enz.
Speciaal gewaardeerd worden de sfeervolle inrichting, de gratis consumpties en het informele optreden door extra jonge amateurs en aankomende musici in het voorprogramma Prelude.
Vernieuwend is ook het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek overal in de zaal zicht op het toetsenbord met een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist.
De bezoekers krijgen na elk optreden de gelegenheid om te stemmen. Hiermee kan de waardering van het publiek voor de musici tot uitdrukking komen. De musici die het hoogst scoren in de jaarlijkse serie optredens mogen deelnemen aan de jaarlijkse finale eind november. In de Finale is er een heel pakket aan prijzen zoals de Landgoed Huize Bergen Publieksprijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Joannes Bosco Stichting. Daarnaast zijn er prijzen van particuliere begunstigers.
Vught Klassiek
Na afloop van elk concert is er informeel samenzijn met musici en presentator in de sfeervolle ambiance van Landgoed Huize Bergen. Vught Klassiek is het maandelijks ontmoetingspunt voor mensen uit Vught en wijde omgeving. Tevens is Vught Klassiek een goede gelegenheid eens wat meer kennis te maken met wat Huize Bergen allemaal biedt. Tijdens het seizoen van Vught Klassiek is er iedere laatste zondag van de maand een concert, ook in de zomermaanden!

 Reserveer s.v.p. alvast de data in uw agenda.

 Vught Klassiek2

Graag tot de volgende laatste zondagen van de maand bij Vught Klassiek. 

Warm aanbevolen!

Anja, Lidy, Bas, Madeleine & Guido

 Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught

+31(0)73 658 04 00

-------------------------------------------------------~-------------------------------------------------

Duo LLink bestaat uit fluitiste Lianne Eveleens (1994, Christchurch/Nieuw-Zeeland) en accordeoniste Lieke op ’t Roodt (1999, Bree/België). Ze brengen een gevarieerd repertoire van Piazzolla tot Bach en zijn voortdurend op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden die deze unieke bezetting te bieden heeft. Zij zijn gevestigd in Tilburg. Het duo is tot stand gekomen tijdens de studie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Aan de voet van hun carrière verzorgt het duo al met regelmaat concerten en blinkt uit met zeer integere muzikale interpretaties.

Lieke op ’t Roodt studeert bij Pieternel Berkers en Renée Bekkers (TOEAC) op het conservatorium in Tilburg. Daarnaast heeft ze vele masterclasses gevolgd, o.a. bij Vjatsjeslav Semenov, Gorka Hermosa, Joeri Sjisjkin, Geir Draugsvoll en Hanzhi Wang. Lieke behaalde meerdere (inter-)nationale prijzen, o.a. bij de VLAMO-wedstrijden, het Novam Concours (2018, 2019) en het Prinses Christina Concours (2019).

Lianne Eveleens studeerde dit voorjaar af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar ze les kreeg van Leon Berendse. In 2015 voltooide ze reeds een Bachelor of Music aan de University of Canterbury in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Ze speelde in diverse ensembles zoals het Euregio Jeugdorkest, Nederlands Symfonie Project, Metropol Academy, Opera Forward Festival en in Nieuw-Zeeland bij het Christchurch Youth Orchestra. Als uitvoerend en docerend musicus streeft ze ernaar anderen te inspireren met haar muziek.