Zondag, 1. September 2019 aanvang 15:00 uur

Zondag 1 september 

 

Gregor Dešman
&
Anto Bayram Karamenderes
piano 4-mainsPrelude: in het voorprogramma spelen: Sara en Isabelle Tjon piano solo en 4-mainsLaurent Postma presentatieGregor Dešman volgde een muziekopleiding in Slovenië, Italië, Kroatië en Nederland. Hij studeerde summa cum laude af met het derde pianoconcert van Bartok. Daarnaast volgde hij een opleiding kamermuziek in Italië. Vervolgens was hij masterstudent bij prof. Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij nam deel aan verschillende internationale concoursen en gaf optredens in diverse Europese landen, o.a. met Beethovens vijfde pianoconcert!

 

Anto Bayram Karamenderes komt uit Bulgarije. Hij studeerde in Sofia, Frankrijk, België en Nederland. Hij trad op en won prijzen in heel Europa! Nu komt hij als pianoduo-partner naar Geertruidenberg Klassiek!

 

 

Muziekprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
         
  
   
Prelude
Isabelle
1 Frédéric Chopin Nocturne op. 9 nr. 2
Sara
2 Frédéric Chopin Scherzo nr. 2
Duo
3 Franz Schubert Marche Militaire op. 51 nr. 2
Hoofdprogramma
1 W. A. Mozart Sonate für Klavier zu 4 Händen KV497
Pauze
2 Franz Schubert Fantasie voor piano duet D940
3 Maurice Ravel Ma Mère l'Oye

 

 

 

 


 

 

 


 pianoduo Greg Anto

 
Geertruidskerk

Elfhuizen 3
4931 AX Geertruidenberg

Tel.: 06-53669741

 http://www.geertruidenberg-klassiek.nl 
Vrij parkeren in omgeving

5b7ff51c6c2665.56669620

  

Reserveren

Entree: € 12,50 p.p., inclusief en programmablad, vooraf koffie/thee en pauzedrankje.Logo PK

Stuur e-mail met naam,
het aantal gewenste aantal plaatsen
en de concertdatum naar:

Of reserveer telefonisch: 06-53669741 of 06-36404449

Locatie
Geertruidenberg Klassiek vindt plaats in de unieke middeleeuwse crypte van de Geertruidskerk van de Hervormde Gemeente te Geertuidenberg. 's Winters is de crypte aangenaam verwarmd, en 's zomers verrassend koel. Voor het genieten van mooie muziek is de ruimte uiterst sfeervol. De musici hebben de beschikking over een mooie vleugel. De crypte is prima bereikbaar, en ook rolstoelvriendelijk. Er is vrij parkeren in de directe omgeving van de Geertruidskerk.

Programma
14.30 Ontvangstruimte open
14.50 Crypte open
15.00 Prelude: een optreden van extra jonge topper(s)
15.15 Hoofdprogramma: eerste helft en interview
16.00 Pauze
16.15 Vervolg van het hoofdprogramma

Hierna is er in de ontvangstruimte gelegenheid voor een informeel samenzijn met de musici en de presentator. Daar wordt ook de voorlopige uitslag van de publieksstemming bekend gemaakt.

Geertruidenberg Klassiek met topmusici van morgen

Iedere eerste zondag van de maand biedt Geertruidenberg Klassiek voor aanstormende talenten een podium om nog meer concertervaring op te doen. En de bezoekers genieten van enthousiaste en veelbelovende toptalenten op een heel bijzondere locatie.

Voor Geertruidenberg Klassiek zijn jonge musici geselecteerd uit heel Nederland en buitenland. Stuk voor stuk topmusici van morgen!
En bij ieder concert is er een jonge presentator die zorgt voor een interview met de musici, om ook kennis te maken met de mens achter de muziek.
Na afloop van ieder concert is er informeel samenzijn met musici en presentator. Per optreden is er een programmablad met informatie over musici, programma, agenda van de serie, enz.

Speciaal gewaardeerd worden de sfeervolle inrichting, de gratis consumpties vooraf en het informele voorspel door extra jonge amateurs en aankomende musici in het voorprogramma Prelude.
Vernieuwend is ook het grote projectiescherm achter de vleugel. Dat geeft het publiek een haarscherp beeld op de verrichtingen van de pianist en geeft daardoor overal in de zaal zicht op het toetsenbord.
De bezoekers krijgen steeds de gelegenheid om te stemmen en een waardering voor de musici uit te drukken, waardoor er kans voor deze musici op deelname aan de jaarlijkse finale, begin december.
Er is dan een heel pakket aan prijzen van de Stichting Geertruidenberg Klassiek. Ook zijn er prijzen van sponsoren en particuliere begunstigers. 

Geertruidenberg  Klassiek is het maandelijks ontmoetingspunt voor mensen uit Geertruidenberg en wijde omgeving en een aantrekkelijke invulling van de zondagmiddag, iedere eerste zondag van de maand, ook in de zomermaanden!.

Graag tot de eerste zondag van iedere maand, vanaf februari.
Ook in de zomertmaanden!
Warm aanbevolen!
Team Geertruidenberg Klassiek

 

Geertruidenberg

 

 

 

-------------------------------------------------------~-------------------------------------------------

Het muziekleven van ….


Anto Bayram Karamenderes

Anto Bayram Karamenderes komt uit Bulgarije. Hij studeerde in Sofia, Frankrijk, België en Nederland. Hij volgde een master-studie aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag bij Prof. Naum Grubert. Al op jonge leeftijd speelde hij op menig podia in verschillende landen in Azië en Europa. En ook tegenwoordig treedt hij op en wint prijzen in heel Europa! Onder andere won hij de ‘Grand prix’ en de prijs voor Beste interpretatie van Chopin op de ‘Varna international piano competition’. Populair is zijn recital-programma: Karamenderes plays Rachmaninoff.

anto klein