Zondag, 1. September 2019 aanvang 15:00 uur

Zondag 1 september 

 

Gregor Dešman
&
Anto Bayram Karamenderes
piano 4-mainsPrelude: in het voorprogramma spelen: Sara en Isabelle Tjon piano solo en 4-mainsLaurent Postma presentatieGregor Dešman volgde een muziekopleiding in Slovenië, Italië, Kroatië en Nederland. Hij studeerde summa cum laude af met het derde pianoconcert van Bartok. Daarnaast volgde hij een opleiding kamermuziek in Italië. Vervolgens was hij masterstudent bij prof. Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij nam deel aan verschillende internationale concoursen en gaf optredens in diverse Europese landen, o.a. met Beethovens vijfde pianoconcert!

 

Anto Bayram Karamenderes komt uit Bulgarije. Hij studeerde in Sofia, Frankrijk, België en Nederland. Hij trad op en won prijzen in heel Europa! Nu komt hij als pianoduo-partner naar Geertruidenberg Klassiek!

 

 

Muziekprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
         
  
   
Prelude
Isabelle
1 Frédéric Chopin Nocturne op. 9 nr. 2
Sara
2 Frédéric Chopin Scherzo nr. 2
Duo
3 Franz Schubert Marche Militaire op. 51 nr. 2
Hoofdprogramma
1 W. A. Mozart Sonate für Klavier zu 4 Händen KV497
Pauze
2 Franz Schubert Fantasie voor piano duet D940
3 Maurice Ravel Ma Mère l'Oye

 

 

 

 


 

 

 


 pianoduo Greg Anto

 


 

Tel.:

  
Vrij parkeren in omgeving

5b7ff51c6c2665.56669620

  

-------------------------------------------------------~-------------------------------------------------

Het muziekleven van ….


Anto Bayram Karamenderes is geboren in Sofia, Bulgarije. Zeven jaren jong kreeg hij zijn eerste pianolessen op het Akdeniz University Antalya State Conservatorium en 6 jaar later speelde hij zijn eerste concert als solist met het Bursa symfonie orkest en werd door de muziekredactie geprezen om zijn volwassen spel. Toen volgde solo-optreden bij het ‘Wonder Children’ concert, georganiseerd door het Presidency State Symphony Orchestra. 
Anto kreeg lessen van Prof. Evgeny Moguilevsky in Frankrijk en ook aan de Royal Academy van België. 

Hij werkte samen met Arie Vardi, Ludmil Angelov en Fazıl Say. 

Als solist heeft hij menigmaal opgetreden met het Presidency State Symphony Orchestra, Istanbul State Symphony Orchestra, Izmir State Symphony Orchestra, Antalya State Symphony Orchestra, Bursa State Symphony Orchestra, Cukurova State Symphony Orchestra en Pleven Philharmonic Orchestra.

En dat alles onder dirigenten als Yoshino Ozava, Oliver Dohnanyi, Slavei Tinchev en Burak Tüzün. 

Toen volgden optredens in het 7e International Antalya Piano Festival en recitals: solo en kamermuziek in Wenen, Moscow, Tokyo, Amsterdam, Hanover, Simperopol, Tel Aviv, Istanbul, Haifa, Sofia en Marseille. Sinds 2010 is hij gast artiest op het Academy Orpheus Festival in Wenen.

Prijzenkast:

  • Eerste prijs en Grand Prix op het derde ‘Varna Internationaal Piano Competitie’
  • Tweede prijs van de ‘Bach Competitie’, Plovdiv
  • Derde prijs voor ‘Young Virtuosos’, Sofia.

Karamenderes studeerde af aan de high school sectie van het Antalya State Conservatorium. Zijn Bachelor behaalde hij aan de ‘Sofia New Bulgarian University’ onder leiding van Prof. Milena Mollova en zijn Master aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag onder leiding van Prof. Naum Grubert.anto klein